Jacqueline Peels (1963)


Relaties met en tussen mensen zijn voor mij de rode draad in al mijn activiteiten. Of het nu gaat om het verbeteren van de samenwerking, oplossen van geschillen, verbeteren van processen of het aankaarten van ongewenst gedrag.


Mijn uitgangspunt is het versterken van mensen in het zetten van de logische volgende stap! Hierin besteed ik aandacht aan de benodigde kennis en vaardigheden maar ook aan de onderliggende overtuigingen en motivatoren.

De eigen verantwoordelijkheid, respect voor mens en organisatie zijn het uitgangspunt in mijn begeleidingsactiviteiten. Mijn toegevoegde waarde ligt in mijn professionele betrokkenheid, uitgebreide ervaring in verschillende organisaties, reflectief vermogen en betrouwbaarheid.


Als mens bied ik mijn oprechte empathie, mijn objectiviteit en waar mogelijk een gezonde dosis humor.
Mijn basis ligt in de gezondheidszorg. Zowel de commerciƫle - als de non-profit kant heb ik leren kennen. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mij volledig te gaan richten op het begeleiden van mensen en teams. In dit kader streef ik naar een professionele basis waarin kennis en kunde elkaar versterken.

Inmiddels ben ik:

realbullet  Geregistreerd Supervisor (LVSC)
realbullet  Registercoach (LVSC)
realbullet  Geregistreerd Vertrouwenspersoon (LVV)